Se întâmplă ca mulți dintre noi să ajungem la concluzia că un autovehicul este cu adevărat necesar pentru a face față solicitărilor pe care le aduce cu sine viața de zi cu zi. Trăim vremuri noi în care oamenii tind spre a apela la platformele virtuale chiar și atunci când vor să analizeze piața auto pentru a pune în balanță cererea avuta cu oferta mediului online. Faptul că potențialii proprietari au posibilitatea de  a interacționa virtual sau telefonic pentru a afla anumite informații înainte de a vedea autovehiculul pe care intenționează să îl achiziționeze, face ca întregul proces de cumpărare să devină cu mult mai la îndemână.

Din dorința de a oferi clienților noștri servicii de o calitate superioară și de a-i susține cu informațiile necesare în vederea achiziționării unei mașini rulate, am ales să colaboram cu unii dintre cei mai cunoscuți jucători ai pieței auto: Autovit.ro și Auto.ro. La baza oricărui parteneriat stă încrederea, iar aceștia ne-au acordat-o.  Este un parteneriat cu adevărat important, cu care ne mândrim și tindem să credem că este cea mai bună recomandare avută de Yoyo Cars Auto Rulate Bacău.

Având în acest moment un număr de aproape 35.000 de anunțuri de autovehicule, Aurovit.ro este un site dedicat atât mașinilor la mâna a doua cât și celor noi, fiind în strânsă legătură cu cel mai cunoscut site de anunțuri din tara: OLX.ro. Fiind accesibil chiar și în varianta mobilă, interfața acestuia și filtrele de căutare fac ca acesta să poată fi accesat cu ușurință în orice moment și loc.

În același timp, Auto.ro oferă peste 10.000 de mașini second hand în anunțurile puse la dispoziție utilizatorilor, fiind unul dintre cele mai utilizate site-uri de vânzări auto din România.

Credem cu tărie în inovație și în satisfacerea clientului și de aceea suntem aproape de aceștia reușind de multe ori chiar și să le anticipam dorințele.  Parcul Yoyo Cars Auto Rulate Bacău se află în continuă dezvoltare atât din punct de vedere al autovehiculelor cât și al clienților care apelează la serviciile noastre și acest lucru se datorează seriozității și respectului pe care îl avem față de aceștia, dar și partenerilor care ne sunt alături în drumul nostru.