Leasing – Rate Auto

LEASING AUTO-RULATE – OFERTA IMBATABILA!

CELE MAI BUNE CONDITII DE FINANTARE LEASING SAU CREDITARE AUTO-RULATE

 

Iti doresti un automobil pentru tine si familia ta? Tu iti alegi masina si noi te ajutam cu finantarea.

Cand alegi leasing-ul auto, te bucuri de urmatoarele beneficii:

 • cumperi usor orice autovehicul auto- rulat
 • perioada de finantare este de maxim 5 ani
 • pachet de servicii integrate (finantare, asigurare prin asiguratori agreati la cote preferentiale, servicii de inmatriculare)
 • poti sa-ti alegeri avansul astfel incat sa ai o rata lunara mai mica
 • nu sunt solicitate garantii suplimentare

OFERIM PENTRU TOTI CLIENTII PERSOANE FIZICE SI JURIDICE POSIBILITATEA DE A ACCESA PROGRAMUL NOSTRU DE LEASING AUTO PENTRU ACHIZITIONAREA UNUI AUTOMOBIL

După caz, YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU își rezervă dreptul de a solicita și alte acte necesare pentru efectuarea analizei.

 

Suntem un partener de incredere pentru afacerile tale!

Tinand cont de complexitatea tranzactiei YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU poate solicita documente sau informatii suplimentare considerate esentiale/necesare pentru fundamentarea deciziei de finantare.

La YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU ne dorim sa te sprijinim sa ajungi oriunde iti doresti cu afacerea ta. Daca vrei sa afli mai multe despre cum putem lucra impreuna, contacteaza-ne ACUM!

Propunem solutii personalizate de finantare, posibilitate LEASING pentru Persoanele Juridice si CREDIT AUTO pentru Persoanele Fizice ce obtin venituri permanente realizate in Romania.

99% din solicitarile de leasing studiate de consultatii nostrii au primit aprobare pentru finantare.

Prezentam solutii de finanțare in functie de cerintele clientilor, in vederea achizitionarii unui autoturism rulat prin leasing sau credit, dintr-o gama diversificata de autovehicule. Colaboram cu numerosi parteneri specializati in servicii de leasing și creditare auto rulate si garantam finalizarea ofertei de finantare a contractului in maximum 48 de ore.

Expertii noștri in domeniu asigura toate documentele necesare si indeplinesc toate demersurile astfel incat toti clientii noștri sa poată beneficia de achiziția unui autovehicul.

 

Obiectivul YOYO CARS AUTO RULATE este de a facilita achizitia unui autoturism cu ajutorul direct al partenerilor nostrii. Colaboram cu companii cu experienta in leasing auto si contractele de finantare sunt disponibile in functie de o serie de conditii foarte accesibile oricarei persoane.

Toate autovehiculele din parcul YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU pot fi achiziționate prin leasing financiar sau credit auto bancar. Pentru obținerea finanțării trebuie achitat un avans cuprins între 0-10%, iar perioada de creditare este între 12-60 de luni.

OFERTA LEASING – CONDITII

RATE AUTO PERSOANE FIZICE

SALARIATI

 • Copie dupa actul de identitate (verificare ANAF);
 • Varsta minima 18 ani – conditie obligatorie;
 • Minim 6 luni vechime la locul de munca;
 • Salariu minim pe economie;

(datorita verificarii catre ANAF nu este necesara adeverinta de venit)

 

PENSIONARI

 • Carte de identitate / Buletin de identitate a solicitantului
 • Ultimul cupon de pensii
 • Decizia de pensionare
 • Conditii obligatorii:
  • varsta – pana la 75 ani
  • pensie de minim 520 lei

LEASING AUTO

– PESOANE JURIDICE

– PFA (PERSOANE FIZICE AUTORIZATE)

 • Cerere pentru finantare (formular standard) si fisa sintetica – ambele in original si semnate de solicitant;
 • Copie dupa actul de identitate al solicitantului si/sau girantului;
 • Copii dupa acte juridice de infiintare: certificat de inregistrare, certificat de inregistrare fiscala si cod fiscal – stampilate si valabile pe ultimele 3 luni;
 • Autorizatie de practicare a meseriei si/sau pentru realizarea de activitati independente;
 • Declaratie de venituri inregistrata si avizata de Administratia Financiara;
 • Copie dupa declaratia de venit anticipat sau estimat pentru PFA pe anul in curs;
 • Copie dupa declaratia finala de venit totala pentru anul anterior;
 • Registrul de plati si registrul jurnalului de incasari;
 • Semnatura – specimenul de semnatura al persoanei responsabile pentru semnarea contractului de leasing, dovedita prin specimenul de semnatura in banca, sau in fata oricarui notar public, sau avocat;
 • Acordul consultarii bazei de date a Centralei Riscurilor Bancare.

 

PJ (PERSOANE JURIDICE)

 

 • Avans între 15 – 50 % în funcție de situația contabilă a societății
 • Dobândă de 5,9%
 • Moneda LEI/EURO
 • Vechimea societății minim 1 an
 • Perioada contractual: pana la 96 luni (autovehiule auto-rulate, varsta bunului cumulate cu perioada contractuala).
 • Valoarea reziduala intre 1% si 20%.

 

 

 

DOCUMENTE NECESARE:

Pentru a putea semna contractul si a obtine bunurile dorite in leasing este necesar sa completezi documentele de mai jos. Acestea vor fi verificate de catre un reprezentant YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU in cel mai scurt timp de la primirea acestora din partea ta:

 • Cerere Finanțare – completată, semnată și ștampilată pe fiecare pagină de reprezentantul legal
 • Copie Certificat de Înmatriculare de la Registrul Comerțului a societății (CUI)
 • Copie Act Constitutiv
 • Copie Carte de Identitate reprezentanț(i) legal(i) al societății
 • Ultimul bilanț cu anexele prevăzute de lege (inclusiv recipisa de transmitere) și balanța aferentă bilanțului
 • Ultimele 2 balanțe lunare de verificare
 • Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal(GDPR)

LEASING SAU CREDIT AUTO?

CARE SUNT DIFERENTE DINTRE LEASING-UL FINANCIAR SI SERVICIUL DE FINANTARE CREDIT AUTO PENTRU MASINI IN RATE?

Diferenta cea mai importanta tine de dreptul de proprietate asupra masinii achizitionate.

 

Deosebirea majora intre leasingul (financiar) si creditul auto tine de dreptul de proprietate asupra automobilului achizitionat.

In situatia in care, clientul opteaza pentru cumpararea masinii in sistem leasing, firma de leasing este proprietara de drept a masinii, inca din faza incipienta a aprobarii contractului de leasing si pana la finalizarea tuturor clauzelor contractului initial. La sfarsitul contractului de leasing, dupa achitarea ratelor periodice si a valorii reziduale totale, firma de leasing este obligata sa ii cedeze clientului dreptul de proprietar.

In conditiile unui contract de leasing, legea in vigoare interzice rambursarea anticipata a imprumutului, dat fiind faptul ca, nu exista posibilitatea unui contract cu durata de aplicabilitate sub 1 an.

In cazul optiunii de credit auto bancar, odata ce utilizatorul indeplineste toate conditiile contractuale si contractul de finantare ii este aprobat, detine implicit dreptul de proprietar asupra masinii.

In cazul unui credit pentru autoturism in rate, utilizatorul are posibilitatea de rambursare anticipata a imprumutului in orice moment, in conformitate cu clauzele contractuale.

INFORMATII DE INTERES GENERAL

Echipa YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU este disponibila pentru a-ti furniza toate informatiile de care ai nevoie despre contractul de leasing financiar. 

Informatii generale despre leasingul financiar YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU

Ce este leasing-ul financiar?

Leasing-ul financiar reprezinta un sistem modern si avantajos de finantare a bunurilor si face referire la operatiunea prin care o parte, denumita locator/finantator, transmite pentru o perioada determinta de  timp dreptul de folosinta asupra unui bun al carui proprietar este un locatar/utilizator, contra unei sume periodice, denumita rata de leasing.

Pe perioada contractului, proprietarul masinii este firma de leasing, urmand ca la finalul contractului, clientul sa devina proprietar. Riscurile si beneficiile aferente dreptului de proprietate trec insa asupra utilizatorului inca din momentul semnarii contractului.

Locatarul/utilizatorul poate opta pentru cumpararea bunului inainte de sfarsitul perioadei de leasing, dar nu mai devreme de 12 luni.

In ce conditii pot obtine un leasing financiar?

Pentru a putea beneficia de o solutionare rapida a cererii de finantare, este necesar sa ne oferi documentele solicitate cu privire la compania pe care o reprezinti si la autovehiculul pe care doresti sa-l achizitionezi.

Cand incep sa achit ratele de leasing financiar?

Prima rata de leasing se emite in luna urmatoare dupa plata integrala catre furnizor a bunului finantat. Toate ratele se emit in functie de oferta primita si de tipul de scadentar agreat.

Cum si unde pot plati ratele de leasing financiar?

Facturile se pot plati la casieriile bancilor de pe teritoriul Romania (orice banca) si online, prin transfer bancar, in contul:………

YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU

Cont IBAN:

Banca:

Care este cursul de facturare pentru ratele de leasing?

Cursul de facturare este cel stablit si agreat in contractul de leasing, mai exact acesta este cursul BNR+1% valabil in ziua emiterii facturii.

Se pot achita rate de leasing în avans?

Da, se poate achita contravaloarea a minim 6 rate in avans in baza unei cereri semnate si stampilate catre YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU

Se poate achiziţiona bunul înainte de expirarea contractului de leasing?

Da, se poate inchide anticipat contractul de leasing prin plata valorii ramase si a costurilor aferente. Transferul de proprietate se realizeaza dupa finalizarea acestor plati. Inchiderea inainte de termenul stabilit in contract se poate face doar dupa 12 luni de la activarea contractului de leasing.

Ce presupune activarea contractului de leasing ?

Un contract se poate considera activat atunci cand se indeplinesc urmatoarele conditii :

– s-a efectuat plata integrala catre furnizor

– s-a semnat procesul verbal de predare-primire a obiectului finantat

Când se emite factura pentru valoarea reziduală în cazul închiderii la termen a contractului?

Daca nu ai optat pentru includerea valorii reziduale in ratele de leasing, factura de valoare reziduala se emite odata cu ultima rata de leasing. Acestea au aceeasi data scadenta.

Am schimbat sediul social, ce trebuie sa fac?

Este necesar sa trimiti catre YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU prin e-mail/telefon documentele modificate (e.g. certificatul de inregistrare, actul constitutiv, alte mentiuni)

Am schimbat datele societatii/datele personale, este nevoie sa va instiintez?

Da, te rugam sa ne informezi de fiecare data cand sunt realizate modificari ale datelor personale/societatii si sa trimiti documentele justificative care atesta (in care este inscrisa)  modificarea.

Vreau să plec cu maşina în afara ţării. Cum ar trebui să procedez?

Este necesar sa soliciti din partea YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU o imputernicire pentru persoana care va conduce masina, cu cel putin 2 saptamani inainte de data plecarii prin telefon sau e-mail.

Cum procedez în cazul unei daune (avarie, furt)?

Se informeaza imediat societatea de Asigurari la care s-a intocmit polita cu privire la evenimentul intamplat. In cazul furturilor (atat partiale, cat si totale), este obligatorie declararea acestora la Sectia de Politie in raza careia s-a constatat disparitia bunului, apeland la serviciul de urgenta 112, in maxim 24 de ore de la data constatarii disparitiei. Tot in maxim 24 de ore de la data avizarii la Politie, este necesara avizarea furtului si la Societatea de Asigurari.

Am pierdut placutele de inmatriculare/ certificatul de inmatriculare (talonul). Cum procedez?

Se intocmeste o declaratie notariala cu privire la pierderea placutelor/talonului. Aceasta se aduce la YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU impreuna cu o copie a cartii de identitate a persoanei declarante .

YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU se ocupa ulterior de toate demersurile pentru obtinerea noilor placute de inmatriculare / noului certificat de inmatriculare.

Talonul mi-a fost retinut de Politia Romana. Cum il recuperez?

Se trimite procesul verbal, dovada platii amenzii (daca este cazul) si dovada RAR pentru remedierea defectiunii (daca este cazul) catre YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU in original. Echipa YOYO CARS AUTO-RULATE BACAU se va ocupa de recuperarea talonului si il va trimite ulterior clientului.

× Whatsapp